Witam, jestem nowy na forum ale skorzystałem już z wielu informacji tu zawartych. Sprawa jest taka: od 2 lat mam chrapkę na gripki ale jakoś się tak układało, że gdy natrafiła się szansa na skosztowanie zawsze mi uciekała. Więc w końcu się wkarwiłem i postanowiłem założyć własną hodowlę. Dzięki informacjom z tej strony udało mi się wyhodować tackę Cubensis THAI. Część z nich jest już gotowa więc w poniedziałek zamierzam ich skosztować z moim wspólasem od hodowli w jego kawalerce. Na forum są różne informacje często nieprecyzyjne więc chcę się upewnić przed pierwszym tripem. A mianowicie to co przeczytałem skłania mnie do oszamania 25g świerzych gripków na pierwszy raz ale jak już wspominałem nie jestem pewny i chcę poprosić o radę od doświadczonych podróżników co do ilości i ogólnych wskazówek co do tej odmiany i tripa. Z góry dzięki na pomoc, po poniedziałku postaram się napisać jakiś TR z pierwszego tripa. Pozdro.