Forum Psilocybe

Do prawidłowego funkcjonowania forum wymagane są ciastka/cookies,
proszę włączyć tę opcję w ustawieniach swojej przeglądarki.

Tematów na stronę

login:
hasło:

zapomniane hasło

regulamin       ZAREJESTRUJ
Forum› ‹Uprawa›  ‹Surowce›  ‹Sprzęt / Materiały›  ‹Odmiany›  ‹Konserwacja›  ‹Kulinaria›  ‹Wymiana›  ‹Psychonautyka / TripRaport›  ‹TipsAndTricks›  ‹Archiwum›  »Inne« nowy wątektematów:
542
odsłon:
1432824

Ostatnie posty . . .

¤ Trzynasty dzień, a nie zmieniło się chyba nic
     ¤ drewnojady
     ¤ PSILOCYBE SERBICA
     ¤ Aborcja, czy zakarzenie?
     ¤ Zdrowa grzybnia czy cobweb mold
     ¤ Ścinać czy Dać im jeszcze czas?
     ¤ Czy to już jest koniec?
     ¤ Mój pierwszy trip/Podróż astralna
     ¤ Biały puch co dalej?
     ¤ Taka sytuacja, biały nalot na trzonie co dalej.

<<<   <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  >>   >>>  
۞
TematAutorOdpowiedziOdsłonOstatnia odpowiedź
Trufle...dylemat , prosze o porade
Lacosta frywolnie
1114zxy
frywolnie:
2016.10.11
14:05:18
Changa
pytanko na szybko frywolnie
11270Szaman2000:
2017.06.22
12:45:55
Przechowywanie skolonizowanego substratu na później.
Heisenberg
1109Mojerto:
2016.07.17
12:52:05
LSD rodzaje i przechowywanie
narcoser
10314edii
frywolnie:
2019.11.09
00:06:24
Doświadczony mykolog pasjonat poszukiwany
WorkiZfiltrem
4152Otherkin:
2016.08.11
20:14:14
Zakup zarodników w AZARIUS
Mind94 frywolnie
12270Ponury_Stalk
er
frywolnie:
2018.06.05
13:56:56
szałwia wieszcza - salvia divinorum
TytusRomekAtomek
10249Kris
frywolnie:
2017.05.07
22:24:04
Policja - informacje
phenex frywolnie
20403Agnus
frywolnie:
2017.02.28
21:34:32
cjuhu, czy możesz się odczepić?
kurvik frywolnie
9195kurvik
frywolnie:
2016.04.30
10:18:53
Bezpieczenstwo tego forum??
twojprzyjaciel frywolnie
28516Patrol
doliny
frywolnie:
2016.05.09
13:19:22
twojprzyjacie
l frywolnie

nienotowany

Temat: Bezpieczenstwo tego forum??
wysłano: 2016.04.22 22:59:39
czy korzystanie z tego forum jest bezpieczne??
odpowiedzodpowiedz tu
patrol
doliny
frywolnie

nienotowany

ost.odpowiedź       # link do tego postu
dół
wysłano: 2016.04.23 08:40:26
NIE!!!
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.23 10:05:02
Spodobało się papużce
Tu nawet spragniona orderów ptaszyna abwery jest twoim dobrym przyjacielem.
... tylko od lat zdesperowanym coś brakiem ziarna dla dzikich psiaków
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol
doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.23 10:08:30
Lecz się człowieku.
odpowiedzodpowiedz tu
Amorek
sikorek
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.23 10:24:52
uśmiechnij się agencie, jesteś w ukrytej pakamerze

odpowiedzodpowiedz tu
kęsiarz
sumysłów
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.23 11:59:26
Przykęsił bolkom kilolkom
odpowiedzodpowiedz tu
elektryk za
sztalugami
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.23 12:11:36
Bez obrazy.
Reksio byłby dumny.
odpowiedzodpowiedz tu
kęsiarz
sumysłów
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.23 13:04:38
To nie obrazy.
To nowe pseudominy opieracyjne, po zasłużonym awansie na ostatniej poziomie.
odpowiedzodpowiedz tu
twojprzyjacie
l frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.23 21:16:40
ja tu powaznie pytam a wy jakies cyrki, bez obrazy...
......nawet ssl-a nie ma na tym formu... no dobra jest jakis self-signed
tak czy psiak znam kogos z tego forum kogo zgarneli, wiec ... nikomu nie mozna ufac, psia mac
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.24 08:48:28
Też znam piszącego na tym forum. Ma sporo nieustawowego stafu na stanie, komplemenci kilolkom od kilku lat jak ta tola co mierziła trola, a ci zaledwiście pod frywolnego nika się podszywają
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.24 08:58:23
... i fantazjują by być moim przyjacielem, przyjacielu mojej kozy
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.25 09:00:07
Szkoda, że post, pod orderem uśmiechu, który przedstawiał poniekąd desperacyjne próby służb w zmniejszeniu aktywności tego forum został usunięty, ponieważ chętnie napisałbym jeszcze, w związku z tym, jak to Agencja Bezjajecznego Wandalizmu bazgrała mi kilka lat temu markerem pod domofonem przy klatce schodowej forumowy nik, którego tu używałem. Albo jak prawdopodobnie ci sami psychopaci uważający się za oficerów dwa razy zapchali nam zamek od skrzynki na listy, po tym jak dokonali jej spektakularnego aresztowania poprzez umieszczenie opaski zaciskowej stosowanej zamiast kajdanek, na otworach przez które zagląda się do skrzynki. A zrobili to po tym, jak dwukrotnie dziewczyna prosiła mnie bym sprawdził czy nie ma w skrzynce listów. Zamka oczywiście już nie wymieniamy, ponieważ istnieje duże prawdopodobieństwo, że Agencja "Bezpieczeństwa" Wewnętrznego, będzie nadal pastwić się nad misiem nie mogąc dobrać się do niedźwiadka. Działalność sąsiadów lub listonoszy w tym przypadku jest mało prawdopodobna, ponieważ ludzie ci nie mają z nami o dziwo problemów, jak i my z nimi. Na myśl przychodzi jedynie działalność wspomnianych wyżej "specjalistów" z Koziej Wólki podszywających się pod przyjaciół i piszących czasem tu na forum o sprawach, o których dziwnym zbiegiem okoliczności rozmawiałem w domu poprzedniego dnia z dziewczyną, albo z kimś przez telefon.
Oto wolny kraj, wolny ustrój, wolność słowa, bajka dla naiwnych reklamożerców, z bandą niedojrzałych podsłuchujków, wandali i psychopatów na zapleczu, o czym może trochę później, łamiących prawa gwarantowane konstytucyjnie.
Mówi się ponoć, że ryba psuje się od głowy, w tym jednak przypadku widać, że psuje się od dupy strony.
Krótko mówiąc system do reinstalki.
A po więcej szczegółów, zostań na fali
odpowiedzodpowiedz tu
Admina
zastępowy
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.25 10:13:17
Poniżej usunięty post o którym mowa.
odpowiedzodpowiedz tu
Amorek z
doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.25 10:14:02
Ale fajne te forum, można mieć tyle ukrytych twarzy na ile pozwoli pokręcona osobowość.
Naprawdę potrzebujesz pomocy panie tu fejs Patron doliny aka Amorek sikorek. Nie trzeba być geniuszem żeby wyczaić że za dwoma loginami kryje się jedna osoba, która w dodatku nic nie wnosi tylko miesza ludzikom w głowach. Już zdechnięte jest te forum tak czy siak.

Ale czemu ty to robisz stary? Po co te dwa loginy, pisanie o agenturze itd. ?

Dałeś się złapać na najstarszy trik na świecie. Ktoś sie podał za ciebie którego nie ma bo jest tylko frywonym duchem na forum dla spragnionych wrażeń. A ty się wystawiłeś ze wszystkimi twoimi atrybutami:

papużki, agenci, , ukryta kamera i ordery/medale. I to na dwa loginy.

BRAVO

Pozdrawiam
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.25 10:35:10
Brawo za niegenialną dedukcję agencie aka "bezpieczeństwa".
odpowiedzodpowiedz tu
Ron Hubbard
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.25 10:28:29
"Starania człowieka, by się doskonalić czy stać się szczęśliwszym w życiu, mogą, z tego czy innego powodu, stać się celem ataków. Niekiedy trzeba takim atakom bezpośrednio stawić czoła. Istnieje jednak długoterminowe rozwiązanie, które rzadko kiedy zawodzi. Co właściwie tacy ludzie próbują komuś zrobić? Próbują zepchnąć go jak najniżej. Muszą być przekonani, że inni są dla nich w jakiś sposób niebezpieczni, że jeśli inni wzniosą się na wyższy poziom, zaczną im zagrażać. A więc na różne sposoby starają się ograniczyć ich zdolności i możliwości.

Niektórzy szaleńcy mają nawet konkretny plan działania, którego zasady brzmią następująco: "Jeśli A będzie odnosił sukcesy, może zacząć mi zagrażać; muszę więc zrobić co w mojej mocy, by A nie odnosił dalszych sukcesów". Najwyraźniej nie przychodzi im do głowy, że poczynania takie mogą wywołać wrogość A, nawet jeśli dotychczas nie był on ich wrogiem. Można uznać za niemal pewne, że tacy szaleńcy popadną w kłopoty. Niektórzy z nich postępują w ten sposób z powodu uprzedzeń lub dlatego, że "kogoś nie lubią".

Niezależnie jednak od sposobu działania, ich prawdziwy cel polega na zahamowaniu rozwoju drugiego człowieka i doprowadzeniu go do życiowej klęski.
Prawdziwie skuteczną metodą radzenia sobie z takimi sytuacjami i takimi ludźmi, prawdziwie skuteczną metodą pokonania ich jest własny rozkwit i prosperowanie.

Tak, to prawda, że ludzie tego rodzaju, widząc jak ktoś polepsza swój los, mogą wpaść w furię i atakować jeszcze bardziej zajadle. Jeśli to konieczne, trzeba odpierać ich ataki, nie rezygnując jednak z własnego rozkwitu i prosperowania, gdyż o to właśnie im chodzi.

Jeśli będziesz coraz bardziej rozkwitał i coraz lepiej prosperował, ludzie tacy wpadną w apatię i mogą całkowicie zaniechać swych wysiłków."

Ron Hubbard - "Droga do szczęścia"
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.26 13:15:33
Następny przykład z działań "bezpieki".
W 2013 roku zakazili mojego młodszego brata jakimś wirusem mózgu, który sprawił, że miał sparaliżowaną połowę ciała i leżał dobre dwa tygodnie w szpitalu. W wyniku choroby ma trwale uszkodzone jedno oko w pewnym procencie. W dniu kiedy mieliśmy poznać kolejną część diagnozy - gdyż względnie długo nie udawało się ustalić przyczyny tego paraliżu - pisali na forum o przebarwieniach ciastek z brązowego ryżu, na których praktycznie żaden początkujący hodowca nie zauważyłby przebarwienia. Wtedy już znając co nieco ich metody działań zastanawiałem się czy diagnoza dotycząca choroby brata, na którą czekaliśmy, nie będzie orzekać jakichś przebarwień. Oczywiście jakie nie było moje zdziwienie gdy tego samego dnia okazało się, że brat ma przebarwienia na tęczówce oka. Przez ostatnie trzy lata od tamtej pory, o przebarwieniach ciastek było na forum jakoś mniej więcej raz, może dwa.
Kilka dni później, gdy brat wciąż leżał w szpitalu, założyli wątek; na drugi dzień po tym, gdy byłem na spacerze i przysiadłem na wale rzecznym by pokontemplować w spokoju przyrodę. Traf chciał, że obok w trawie było niewielkie mrowisko i musiałem otrzepać się co nieco z mrówek.

W wątku www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20130723153820 piszą:
"kolejny problem.. mianowicie mrówki.. z tego co wyczytałem mogą one wszystko zniszczyć i zbiorów się raczej nie doczekam (już zniszczyły pierwszego małego kosmitę)"

jako auntbuster zamieściłem następującą odpowiedź sondującą:

"Można kupić w ogrodniczym preparat na mrówki i rozsypać go na zewnątrz kultury. Zaniosą go sobie do gniazda i same się załatwią"

na co odpowiedziano:

"To ty wpierdalasz sie do lasu z obcasami, a nie mrowki... wez sie ogarnij czleku, bo bredzisz! Wez swojej rodzinie posyp trucizne - moja rada."

Przez ostatnie trzy lata od tamtej pory, o mrówkach było na forum jakoś mniej więcej raz, może dwa, a o podsypywaniu rodzinie trucizny nic.
Tak więc aresztowanie skrzynek na listy i bazgranie po ścianach może i nie należy do psychopatycznych zachowań agentury, ale zakażanie ludzi wirusami podchodziłoby mi nawet pod bioterroryzm.
A takie rzeczy, tylko w ABWerze.
Dlatego dobra rada, "drodzy", "zdrowi", "niepokręceni" agenci; jeśli chcecie toczyć wojnę z terrorem, zwojujcie najpierw siebie. Tak będzie łatwiej, szybciej, taniej i bezpieczniej dla wszystkich.
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.26 19:07:58
Oto jak agent skomentował dobrą radę w równoległym wątku, który założyli na prędce i w którym udają, że wzajemnie się opluwają:

cytat: kurvik frywolnietwoja "rada" jest nie na miejscu

Patrz post:
www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160426151428#o2

o ile nie zostanie usunięty.

W kolejnym poście:
www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160420204025#o7

ten sam podszywający się pod użytkowników agent pisze "Wpisz sobie w google shotgun terrarium psilosophy"

po tym jak wpisałem w google "mrówki psilosophy",
stąd wziął się operacyjny kryptonim "papużka", ponieważ papugują aktywności, które się wykonuje w komputerze, albo powtarzają to o czym się rozmawia w domu albo przez telefon, jak już wyżej pisałem.

I tak wygląda rutynowe codzienne działanie ABWery na tym forum.

Zostańcie na fali
Wkrótce może zamieszczę opis tego jak agent ABW zabarykadował się na kilka dni w mieszkaniu obywatela Polski ścigany przez swoich kolesi z agencji i bezradność policji, która po otrzymaniu zgłoszenia w związku z tym nie mogła wykonać żadnych działań by usunąć Jaśnie Pana oficera.
Oto Polska, państwo prawa w 21 wieku.
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.26 19:23:05
Ach jeszcze jeden drobiazg:
W podanym wyżej wątku (http://www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160426151428#o0)
agent nawiązuje do fragmentu z powyższego cytatu z Rona Hubbarda brzmiącego: "lub dlatego, że 'kogoś nie lubią' "

W następujący sposób:
cytat: kurvik frywolnieCzłowieku, miej chociaż godność odpisać mi cokolwiek, choćby durne "Nie lubię cię, spierdalaj"

I tak w szczerości i miłości mija agentom dzionek za dzionkiem.
Od dobrych 5 lat.

odpowiedzodpowiedz tu
kurvik
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.26 19:46:51
Jesteś aresztowany! Zgłoś się dobrowolnie do najbliższego lasu celem spaceru i kontemplacyjnego kontaktu z matką naturą. Zabierz dowód.
odpowiedzodpowiedz tu
Marcin
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.26 21:50:33
No grubo Panie. I sprawdza się to co napisałem w 2 i 4 poscie. Jak to forum ma być bezpieczne w odczuciu ludzi je czytających jak tu sie robi jak w powieści P.K. Dick'a.

Panie Patrol doliny aka Amorek sikorek. Miałem 3 normalne rozmowy z ludzmi które zacząłeś trolowac tekstami o agentach papużkach i ABW. Powiem ci że po tym jak sie w końcu otworzyłeś i napisałeś co się dzieje w twoim życiu bardzo z tobą sympatyzuję. Nie życze niomu tak i nigdy bym nie wpadł na to żeby takie cuda robić. Ale stary to nie jest "Przez ciemne zwierciadło", to jest Polska i tu ja policja ma coś na ciebie to wpadaja na chate i idziez do ciupy. Ty myślisz naprawdę że ktoś ci robi podsłuchy i takie tam chocki klocki? Jesli na serio masz takie obawy to rozejżyj się pomiędzy najbliższymi realnymi osobami. ty myslisz że ABW nie ma co robic tylko wbijać ci las vegas parano na tym forum. Ogarnij się człowieku.

Przez Ciebie się przestałem logować stary więc do dupy to twoje patrolowanie. jak chcesz misję to się zapisz do Jezuitów i jedź do Afryki pomagać biednym.

Masakra.

Smutne to dla mnie bo tyle sie dzieje u mnie w hodowlach, tak bym bardzo chciał sie podzielić printami ale się obawiam bo w tym temacie mój post zniknął w 2 min.

Jak dla mnie to ty jesteś z ABW i właśnie mi namierzasz IP ale w dupie mam.

Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do rzeczywistości. Ja też lubie od niej uciec nieraz ale ty już za daleko zajechałeś, bierz bilet powrotny i odezwij się jak już bedziesz wiedział że to już.

odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.27 09:34:49
Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem między innymi.

cytat: Marcin frywolnieI sprawdza się to co napisałem w 2 i 4 poscie.

Czyli potwierdzasz, że podszywasz się pod cudze niki i jako agent jesteś zagrożeniem dla społeczności. "fajne te forum, można mieć tyle ukrytych twarzy na ile pozwoli pokręcona osobowość".

cytat: Marcin frywolnieMiałem 3 normalne rozmowy

Dobrze wiedzieć, że potrafiliście te trzy razy normalnie porozmawiać.

cytat: Marcin frywolnie to jest Polska i tu ja policja ma coś na ciebie to wpadaja na chate

A jak nie ma to wysyła się hejtów z ABW i też jest cacy.
Po co organizacja terrorystyczna o nazwie "Służba Bezpieczeństwa" w poprzedniej wersji systemu zamordowała Księdza Jerzego Popiełuszkę?
To jest Polska.
Po co ta sama organizacja terrorystyczna tylko pod nazwą Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego aka Agencja Zagrożenia Wewnętrznego zamordowała Leppera i upozorowała samobójstwo?
Przecież to też jest Polska. I tylko wierzchołek góry lodowej.
Agent barykadowy z ABW wielokrotnie opowiadał po kilku głębszych, jakie to plany "uciszenia", a w razie czego likwidacji, są na Leppera.
To jest Polska.

cytat: Marcin frywolnieTy myślisz naprawdę że ktoś ci robi podsłuchy i takie tam chocki klocki?

To jest Polska.

cytat: Marcin frywolnierozejżyj się pomiędzy najbliższymi realnymi osobami

cytat: Patrol dolinypiszących czasem tu na forum o sprawach, o których ... rozmawiałem w domu poprzedniego dnia z dziewczyną, albo z kimś przez telefon

cytat: Marcin frywolnieJak dla mnie to ty jesteś z ABW

Kolejny raz to piszesz, czemu mnie to nie dziwi.

Poniżej cytat z działań operacyjnych sprzed 6 lat przeklejony na to forum ze strony policyjnej.
Patrz wątek: www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20101128091336#o0

cytat: csp.edu.plmiędzynarodowa wymiana wyselekcjonowanych odmian, możliwość poważnego, nawet śmiertelnego zatrucia innymi gatunkami trującymi o podobnej morfologii i możliwość łatwego uzyskiwania wysoko podczyszczonej substancji czynnej stanowią poważne zagrożenie i nie powinny być lekceważone

cytat: csp.edu.plZarodniki są często przedmiotem wymiany pomiędzy poszczególnymi użytkownikami, ale są także przedmiotem bezpłatnego obdarowania, między innymi w ramach akcji „Honorowi psilodawcy”. Ciekawostką jest, że darczyńcy podlegają ocenie wiarygodności w specjalnie przygotowanym rankingu który zawiera między innymi nick dawcy, liczbę tzw. ofiarowań, punkty zaufania, punkty odufania przyznawane przez biorących

cytat: Marcin frywolniePrzez Ciebie się przestałem logować stary więc do dupy to twoje patrolowanie.

Dlaczego
Przecież grubo w to nie wierzysz, mi trolowi. Przecież to tylko "jak w powieści P.K. Dick'a".

cytat: Marcin frywolniejak chcesz misję to się zapisz do Jezuitów i jedź do Afryki pomagać biednym

Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce, mieszkam tu, tu, tu...
odpowiedzodpowiedz tu
Admina
zastępowy
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.04.27 10:50:29
cytat: Marcin frywolnietak bym bardzo chciał sie podzielić printami ale się obawiam bo w tym temacie mój post zniknął w 2 min

Jedyny post usunięty z tego tematu został tu przywrócony w tym poście www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160422225939#o13
w którym piszesz jako Amorek z doliny.
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.05.09 09:18:42
Przedwczoraj rozmawiałem przez telefon z kolegą i pytał jak rozmnaża się grzybnię boczniaka.
Więc powiedziałem, że najlepiej wziąć agar i wymieszać z dekstrozą/glukozą i wywarem z ziemniaków tylko niesolonym.
Wczoraj agent w wątku www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160505072543#o15
pisze "Popularny miks to dekstroza plus woda po ziemniakach (niesolona)."

Agenci w moich rozmowach domowych określani są ogólnie tchórzliwymi pedziami z abwery.
Tak komentują to w wątku "Policja - informacje" www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160506074808#o8
"NIENAWIDZę tych tchórzy za to ..."
zmieniwszy oczywiście nieco kontekst odnośnie służbistów.

Natomiast w wątku www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160420204025#o12
Agent o niku Psy na nim frywolnie
pisze "a pan to taki pseudointeligient rozumiem co jako obraze drugiej osoby uzywa PEDAŁ."

Któregoś dnia zajrzałem do kartonu stojącego pod łóżkiem, w którym trzymam słoiki z grzybnią boczniaków i zauważyłem, że jeden ze słoików został położony na boku.
Sam nie mógł się przewrócić, ponieważ pod łóżkiem jest tylko tyle miejsca, że słoik pod skosem się nie zmieści - pudełko ma wysokość słoików i jego góra przylega bezpośrednio do materaca pod łóżkiem, więc na pewno został przewrócony celowo (zdjęcie w poniższym linku).
Ponieważ już wcześniej włamywali mi się do mieszkania i robili różne przestawienia, w związku z czym pisałem nawet na forum, że jak już włażą to przynajmniej niech pozmywają w kuchni gary; od razu pomyślałem, że będzie na forum nawiązywanie do słoika położonego na boku.
I na drugi dzień, w wątku www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160304113355#o4
piszą "Z racji długiego czasu kolonizacji słoiki leżą na boku".

Tydzień temu usunąłem higrometr z terrarium boczniaków na balkonie, ponieważ się zepsuł i nie wskazywał dobrze wilgotności, o czym rozmawiałem z dziewczyną.
Na drugi dzień założyli wątek "Higrometr" www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160503141635#o3
w którym piszą o złych wskazaniach higrometru.
odpowiedzodpowiedz tu
Kurwik
starszy psylocyb

zarejestrowano: 2008.09.02

dół
wysłano: 2016.05.09 10:17:11
Doszukiwanie się połączeń i podsłuchów w przypadku zwyczajnego zbiegu okoliczności to taki typowy schemat schizofreniczny.

Jak Ty to widzisz? Wchodzi pod Twoją nieobecność agent specjalny do mieszkania, grzebie, przewraca słoik, a potem na następny dzień przypomina sobie, że przewrócił słoik więc celowo umieszcza w poście fragment "słoiki leżą na boku"? CO MA NA CELU TEN AGENT? Od kiedy to ABW zajmuje się rzucaniem aluzji? Człowieku, jaby Cię ABW chciało udupić to by Cię tu nie było.

Przeczytaj to i powiedz mi czy dostrzegasz podobieństwa między swoim problemem z ABW, a problemem tego gościa z magiczną siłą:
http://wieslawmiernik.blog.pl/2013/07/05/o-anonimowej-sile-magicznej/
Nic nie trwa.
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.05.09 10:54:42
cytat: Kurwikw przypadku zwyczajnego zbiegu okoliczności

Zbieg okoliczności jak nazwa wskazuje jest zbiegiem okoliczności i nie występuje każdego dnia, lub kilka razy dziennie.
Chowanie się za zbiegami okoliczności to taki typowy schemat tchórzów z abwery.
Zbieg okoliczności nie przewraca słoików w pudełkach, nie aresztuje skrzynek na listy, nie bazgrze forumowych ników na ścianie i nie pisze codziennie na forum o czym się rozmawia w domu lub przez telefon, lub co pisze się na komputerze.

cytat: Kurwikto taki typowy schemat schizofreniczny

Kolejnym elementem działań abwery jest próba wperswadowania schizofrenii, obłąkania, paranoi, itp., (patrz np. www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160420204025#o14 oraz www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160420204025#o17) CELEM być może "uzmysłowienia" potencjalnej szkodliwości grzybów dla ich potencjalnych użytkowników.
Przypomina mi się od razu sparanoizowany barykadowy agent z ABW, którego nie mogła usunąć z mieszkania nawet policja. Ale to pewnie był jakiś zbieg okoliczności.

cytat: Kurwikna następny dzień przypomina sobie, że przewrócił słoik

jak dzieci

cytat: KurwikPrzeczytaj to i powiedz mi czy dostrzegasz

Jak na nie-agenta jesteś dość dobrze wyposażony w "podobne" wątki sytuacyjne.
Znam już jeden gejowski spam-blog, którym posługują się służby by generować te swoje "zbiegi okoliczności", więc kolejny mi niepotrzebny.
Stąd też operacyjny kryptonim tchórzliwe pedzie z abwery.
odpowiedzodpowiedz tu
Psynonim
starszy psylocyb

zarejestrowano: 2013.09.26

dół
wysłano: 2016.05.09 12:13:02
Aż się musiałem zaloginować czego bardzo nie lubię ostatnio robić. Psy na nim to ja się podpisuje jak mi się logować nie chce. Spawdz sobie pacanie tematy jakie mam na tym forum od 2013 roku a nie obrzucasz ludzi wyzwiskami. Sam jesteś agentem w mojej opini bo nikomu ta twoja paranoja nie pomaa tylko szkodzi. Znam osobiscie 2 osoby ktore już tu nie wchodza przez ciebie właśnie. Weź już lepiej nie jedz tych boczniaków bo ci szkodza. Pozdrawiam i sprawdz lepiej czy ci kabli nie zmienili na czarne po niebieskim . Co za łeb nie mogę.
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.05.09 12:27:32
cytat: PsynonimSpawdz sobie pacanie

cytat: Psynonima nie obrzucasz ludzi wyzwiskami

cytat: PsynonimSam jesteś agentem

cytat: Patrol dolinyKolejny raz to piszesz, czemu mnie to nie dziwi.

cytat: Psynonimparanoja nie pomaa

cytat: Patrol dolinypróba wperswadowania ... paranoi

cytat: Psynonimmam na tym forum od 2013

cytat: Patrol dolinyPatrz wątek: www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20101128091336#o0
odpowiedzodpowiedz tu
Patrol doliny
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2016.05.09 13:19:22
Kolejnym zbiegiem okoliczności jest fakt, że abwera podszyła się na początku tego tematu pod niniejszy mój frywolny nick, do czego się oficjalnie przyznają kilka postów wyżej (patrz www.psilosophy.info/forum/?showtopic=20160422225939#o20).
odpowiedz
Asztawakra Gita - czyli poznanie Absolutu
NIe Pytaj Mnie frywolnie
078brak
Mycie Szalek
OP frywolnie
2167Kurwik:
2016.04.09
16:17:13
Vladku! Szukam Cię...
alhemist
068brak
Krótki opis pierwszej podróży i rozmyślanie o kolejnej - zaspokojenie ciekawości
Crancips
2121Zlotko12:
2016.01.26
09:10:13
Tacki
Dota frywolnie
2213noithai
frywolnie:
2016.01.17
23:52:17
Mam Problem zielono Niebieskawą pleśń
Ketil frywolnie
5151Ketil
frywolnie:
2016.01.07
21:10:23
Utylizacja miodu
Mind94 frywolnie
3133Mind94
frywolnie:
2015.12.11
14:13:07
Magiczna polana
Jednorożec frywolnie
7169Her Bata
frywolnie:
2016.04.10
09:43:47
Honorowi dawcy - B+ i Mazatapec
Bart
20327Felis_catus:
2015.12.20
14:43:07
Music like this
Atomic_Piece
14243Janek
frywolnie:
2016.08.01
19:00:58
<<<   <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  >>   >>>  

Ostatnie posty . . .

¤ Trzynasty dzień, a nie zmieniło się chyba nic
     ¤ drewnojady
     ¤ PSILOCYBE SERBICA
     ¤ Aborcja, czy zakarzenie?
     ¤ Zdrowa grzybnia czy cobweb mold
     ¤ Ścinać czy Dać im jeszcze czas?
     ¤ Czy to już jest koniec?
     ¤ Mój pierwszy trip/Podróż astralna
     ¤ Biały puch co dalej?
     ¤ Taka sytuacja, biały nalot na trzonie co dalej.

Forum› ‹Uprawa›  ‹Surowce›  ‹Sprzęt / Materiały›  ‹Odmiany›  ‹Konserwacja›  ‹Kulinaria›  ‹Wymiana›  ‹Psychonautyka / TripRaport›  ‹TipsAndTricks›  ‹Archiwum›  »Inne« nowy wątektematów:
542
odsłon:
1432824

Tematów na stronę

login:
hasło:

zapomniane hasło

regulamin       ZAREJESTRUJ

programmed by cjuchu noncorp. 2006

PoradnikI ]   [ GatunkI ]   [ Honorowi psilodawcY ]   [ PsilosOpediuM ]   [ FaQ ]   [ GalerY ]   [ TripograM ]   [ DarwiN ]   [ LinkI ]   [ EmaiL ]  

© psilosophy 2001-2025