Witajcie, mam pomysł który pomógłby nie tylko mi, ale także każdemu kto tu zajrzy. Postać tego wątku jest bardzo prosta, mianowicie - Każda kolejna odpowiedź (przycisk "Odpowiedz") jest kolejnym miejscem potencjalnym na zwiedzanie w celu znalezienia Psylocybiny, Meskaliny, Psylocyny, Baeocystyny itp.
Odpowiedzi i Pytania do każdego z miejsc proszę załączać za pomocą "Odpowiedz tu", dzięki takiej organizacji, ten wątek stanie się przyjemnym dla każdego forumowicza tematem, w który będzie mógł zajrzeć i zobaczyć w którym miejscu warto pochodzić - udostępniajmy tutaj swoje potencjalne lokalizacje, nie bądźmy skąpi.
Ja na razie nie znalazłem żadnego potencjału, a byłem w wielu miejscach na Warmii i Mazurach, W najbliższy piątek wybieram się na Wzgórza Dylewskie i tam będę szukał szczęścia.
Również fajnie by było, gdyby tutaj znalazły się lokalizacje z akcji D.A.R.W.I.N. - sam będę niedługo Darwinistą, bo będę P.C. Mexican dołączał do warmińsko-mazurskiej flory i podzielę się względną lokalizacją

Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany moim pomysłem, to będę bardzo uradowany - lecz trzymajcie się instrukcji wstawiania, którą podaję poniżej:
1. Kraj
2. Region
3. Względna lokalizacja (tj. określenie mniej więcej gdzie jest grzybowy krąg, np. między Iławą a Ostródą lub Góra Dylewska lub zaznaczenie na mapie okręgiem )
4. Siedlisko - opis (typ, podłoże itp.)
5. Dodatkowe informacje
P.C. Proszę bez offtopów

Pozdro,
FilmArcher.