Program do zmiany formatu zdj 1240x1240 dopiero wybierasz zdj a później klikasz dodaj obrazek daj na spokojnie 15 sek powinno się załadować wtedy zatwierdzasz post
Wszystko idzie w dobrym kierunku myślę że do rana większość osnówek już pęknie i będziesz mógł zbierać zbierz sobie kilka odcisków zawsze później możesz się wymienić za inna odmianę
Rosną w mgnieniu oka różnice widać już w odstępach kilkudziesięciu. Minut do rana podejrzewam że kapelusz się spłaszczy kilka odcisków z największych kapeluszy tak ?
dojdziemy i do własnych upraw z własnym wkładem;p podpowiedź mi przyjacielu jak wstawić fotki poziomo bo mi w lewo obraca o 90 stopni ct muszę pozmieniać rozmiary czy jak ?bo szkoda wstawiać i obracać głowę
No Panowie wlasnie przed chwilą wróciłem z lasu o to zbiory pierwszego rzutu ściąga się odcisk a grzybnia zalana prezentuje zbiór. mam nadzieję że fotki będą pionowo bo ostatnia fotorelacja pokręconna o 90 stopni xD
>przed zbiór a tak na marginesie nie ogarniam zbytnio tego forum >przed zbiór >przed zbiór >przed zbiór >przed zbiór >przed zbiór >przed zbiór >przed zbiór >230g rzut 1>ouujea>suszki