problem z pisaniem postów... + pytania żeby nie zakładać nowych postów
psychoBee
2
733
psychoBee: 2022.01.10 12:40:51
psychoBee psylorodek
zarejestrowano: 27.12.2021
Temat: problem z pisaniem postów... + pytania żeby nie zakładać nowych postów
wysłano: 2022.01.08 14:14:20
witam całkiem niedawno założyłem tu na forum konto i na moim kompie nie moge pisac postów ... nie wiem czemu ... pojechałem do dziewczyny i na laptopie moge ... czym to jest spowodowane ? zmioenialem przegladarki i poprostu sie nie da .. a tu cyk u dziewczyny wchodze i pisze normalnie .. mam milion pytan a nie moge zadac ich bo nie mam mozliwosci... do tego jest to moj pierwszy post a pod nickiem mam napisane ze juz 7 postów mam ?? pisze do admina nie odpisuje pisze emaile nikt nie odpisuje ..masakra
Zacząłem swoją przygodę od odcisku wszystko pięknie zrobiłem tak jak w książce czyli ryz wermikulit i woda wszystko pięknie wysterylizowane bagnecik tak samo plus piękny odcisk kupiony w necie pół odcisku dałem na kieliszek wody wysterylizowanej może za mało? Troszkę chciałem zaoszczędzić żeby było na później... mniejsza z tym zrobilem z tego dwie strzykawki resztę wylałem wlałem troszkę do pojemniczka i do miodziku z wodą po 11 dniach wywaliłem pojemniczek z niezapłodnionym ciastkiem(to może był błąd) bo stwierdziłem że jak już minęło 11 dni to nic z tego nie będzie.. o miodzie już zapomniałem i gdy mija 3 tydzień sprawdziłem z ciekawości co tam pływa a tam meduzy 3 małe meduzy.. teraz się pytam co dalej z tym zrobić żeby tego nie spierdzielić.? Włożyć do lodówki czy czekać aż urosną większe?
Proszę o przeniesienie postu nie mam pojęcia jak się wziął w "kulinariach"
A czy jesteś w stanie wytłumaczyć mi jak szczepić już tymi meduzami ? Chodzi dokładnie czy mam kupić duża strzykawke i łapać tą meduzę czy to bez różnicy czy wstrzykne do strzykawki meduzę czy wodę obok ? Jestem młodym amatorem i nie chciał bym popełniać dużo błędów. Gdzieś przeczytałem że jak kupię cienką igłę to ta meduza może nie przejść przez igłę. Teraz pytanie czy słoik z miodem i meduzami ma leżeć dalej w temperaturze pokojowej czy schować do lodówki ? Nie jestem pewien w którym momencie chować do lodówki. Może macie gdzieś jakiś filmik na stronie do ściągnięcia gdzie ładnie jest wszystko wytłumaczone? Jeszcze jedno pytanie taka grzybnia w miodzie jaki czas może leżeć w słoiku jedni mówią że miesiac inni że dwa. Będę szczepił na ryżu brązowym. Mam chęć na zbożu ale jeszcze nie jestem na tyle dobry żeby ogarniać dwie techniki na raz.