Forum Psilocybe

Do prawidłowego funkcjonowania forum wymagane są ciastka/cookies,
proszę włączyć tę opcję w ustawieniach swojej przeglądarki.

Tematów na stronę

login:
hasło:

zapomniane hasło

regulamin       ZAREJESTRUJ
Forum› ‹Uprawa›  ‹Surowce›  ‹Sprzęt / Materiały›  ‹Odmiany›  ‹Konserwacja›  ‹Kulinaria›  ‹Wymiana›  »Psychonautyka / TripRaport« ‹TipsAndTricks›  ‹Archiwum›  ‹Inne›  nowy wątektematów:
299
odsłon:
1283325

Ostatnie posty . . .

¤ Początek fazy wzrostu. Czy to pleśń? Czy uratuje przyszły?
     ¤ Melmac na PC lub Mexicana
     ¤ prośba o printa chejacho
     ¤ Pomoc z growkitem GT
     ¤ Auto growkit
     ¤ Problem, niebieski nalot
     ¤ Rwać wszystkie czy tylko te największe?
     ¤ Grzybnia=substancje psychotropowe?
     ¤ Mikrodawkowanie psylocybiny
     ¤ Problem nowicjusza z drugim rzutem [GT]
     ¤ piny z boku boxa

<<<   <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  >>   >>>  
۞
TematAutorOdpowiedziOdsłonOstatnia odpowiedź
Mikrodawkowanie psylocybiny
asroma1927
85910psybit:
2024.07.08
18:47:12
Szukam rady
Cieawy frywolnie
111881Ciekawy
frywolnie:
2024.01.19
21:22:49
Pierwsza dawka
Suronek
1681Shennong:
2023.11.15
20:53:47
Szukam najlepszego gatunku pod microdosing
pantera
0371brak
Mikrodozowanie - odwrotne efekty
ooops
3710midozer
frywolnie:
2023.06.29
00:25:04
Czy to ma tak wyglądać?
KarolABC
0450brak
A gdyby tak po 6 dniach?
Mis frywolnie
21566actxiot:
2023.04.26
21:51:37
Najwieksza dawka
Justy
42882majster100:
2023.03.24
21:11:11
Golden teacher- pierwszy rzut
GumisiowySok
33226Shadow777
frywolnie:
2023.03.03
22:14:07
Jak zasnąć po tripie ?
boomshaka
3995Nikt ważny
frywolnie:
2023.03.01
18:31:36
Czy to nie dla mnie? Dziwne odczucia po zażyciu.
Szafirowy
51093ON
frywolnie:
2023.02.07
18:36:25
Grzyb z czarną kropką. Irlandzcy druidzi. Zdolność przepowiadania przyszłości.
Psychomateriomarioneta frywolnie
2644On ^^
frywolnie:
2023.01.27
15:24:22
Dziwne tripy lub ich brak - proszę o pomoc
Flush frywolnie
131733mętlik82:
2023.01.26
11:27:31
Bad trip - najgorsza godzina mojego życia
Amdm frywolnie
31488OmeNerd xD
frywolnie:
2022.12.13
15:35:46
Amdm
frywolnie

nienotowany

Temat: Bad trip - najgorsza godzina mojego życia
wysłano: 2022.12.09 21:50:31
T+0 - przyjęcie 3.5 g GT, SAM. ( to był największy błąd )
do T2 wszystko fajnie.
T+2 - ktoś zapukał do drzwi mojego mieszkania ( teraz wiem że to był listonosz w czasie tripa tego nie wiedziałem ) od tego momentu zaczęła się najgorsza godzina w moim życiu. To niby godzina ale dał by głowę że to trwało dni lub lata. Nie doceniłem tych sku@#@ i dostałem od nich najgorszy bad trip.
Moja pycha, ego, pewność taka egocentryczna została zmieciona. Wiem teraz co to znaczy dostać obłędu. Nie mam pojęcia jak to się stało że nie wyszedłem szukać pomocy. Świadomość że to narkotyk wpadała na chwile a później miałem wrażenie że gdzieś się przenosiłem. Wszystkie moje lęki zostały spakowane win rarem, pomnożone x1000 i wypierdo#@# w kosmos. Najgorsze było to że miałem wrażenie że już puszcza a to mnie łapało i jeszcze mocniej mieliło jak mięso w maszynce. Bałem się że dostałem obłędu, że zabiorą mnie do szpiatala. Z drugiej strony chciałem tego bo miałem dość. Patrze na zegarek minęły 2 minuty... czasu na tym świecie ale nie tam gdzie byłem. Bałem się oddychać bo miałem paranoje że ktoś stoi za drzwiami i mnie usłyszły.
Po T+3 ( nadal nie widząc co jest prawdą a co kłamstwem ) włączyłem telefon i zadzwoniłem do osoby której moge ufać. Do własnej matki. Godzina rozmowy nadal nie dawała mi pewności że to nie jest trip. Że to jest realne. Wiem że bad trip zaczął się od obłędnego śmiechu, takiego jak w psychiatryku.
Na długo robię przerwę z grzybami. Nigdy nie wezmę większej ilość będąc sam.
Mimo wszystko nie żałuje. Dostałem sromotny wpierdol na który zasłużyłem.
Miejcie szacunek do tych małych skubańców
odpowiedzodpowiedz tu
sempervivum
prapsylocyb

zarejestrowano: 2007.08.30

ost.odpowiedź       # link do tego postu
dół
wysłano: 2022.12.11 10:53:14
Respekt
"The mind, once expanded to the dimensions of new ideas....never returns to it's original size" O.W.Holmes
odpowiedzodpowiedz tu
OmeNajs! xD
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2022.12.12 22:32:47
No to się pozamiatałeś! 
To teraz tak... Kontrola składników odżywczych substratu ; pomiar ilości wydzielanego CO2 dla oszacowania szybkości metabolizmu... Sprawności enzymatycznej pewnie nie miałbyś jak sprawdzić bo musiałbyś znać dobrego biologa. Ale zawartość alkaloidów można jeszcze ustalić analitycznie. Popracuję nad tym. To może wrzucę protokół. Wydajność grzybni zależna od okazanej 'troski'. To dla weryfikacji Magicznej "wdzięczności" w praeparatios.
Teraz ładunek odniesienia. Zlekceważenie wynika z nieznajomości - zarówno siły środka, jak i specyfiki jego oddziaływania - bagatelizowanie stosowanych używek (jak mniemam nie jedynych) - pomimo śmiałości do takiego "wyskoku" - plus za odwagę - dopilnuj dbania o niewysokie piętra przy takich wyczynach. Z rozwagą! Człowiek na błedach się uczy. Doświadczenie przychodzi z czasem. Zbytnia pewność siebie przy niezadbaniu o znajomość środka/ów łatwo prowadzi do zwątpienia w podołaniu Nieskończoności. Pycha? - Zwraca się rozpaczliwie. Czasem trudno samemu wszystko ogarnąć. Przy grzybach wiara w siebie oparta na próżnych cechach może zawieść. Wilcza samodzielność choć fajna wymaga dopracowania.
O ile siła magicznego wpływu każdej porcji z czasem słabnie z powodu wietrzenia (warto zadbać o konserwację i przechowywanie). O tyle Twoja REAKCJA na ich wpływ jest już ZMIENNA i zależna od zadbania o własną kondycję psychiczną. Od prozdrowotnej po środowiskową - np. opinii w relacjach. Samolub? I znów - niedbalstwo o kluczowe kwestie - w obliczu brutalnie uświadamiającej mocy Zwierciadła Duszy - wprost prowadzące do zszargania nerwów i złamania pewności. I tak prędzej czy później pewnie by doszło do takiego badtripa. Z powodu dynamiki psychodelicznej magii. Dołki sporo uczą.
O to ten Magiczny ładunek 'wdzięczności' jaki okazują Magicae praeparatios względem podróznika odbijającego się od nich jak piłeczka pingpongowa od głębi lustra ukazującego nam stosunek bliskich wobec nas ludzi. TRANSFORMATIV. Energetyczny wampiryzm prowadzi do zgagi. 
I mogłeś mieć wrażenie puszczania... mimo uszu. Ale to i tak złapie za serce, mieląc jak świnię w rzeźni wykręcającą się przed grypą. Podejrzenie zawodu własnych sił nie jest zbyt przyjemne, co nie? SAM tego chciałeś.  ŻAŁOWAĆ NIE MUSISZ.  W szpitalu i tak mało by Ci pomogli. Świadomość treści czasem trudna do zrozumienia. Szczególnie samemu. Nic nadzwyczajnego. Wyciągnij wnioski i wprowadź w życie. MODULATION OF YOUR REALITY. Bankowo podołasz. Piona za bliskość z rodziną! Realnie ważna dla pewnych spraw. Kup kwiatka na stolik do zmycia garów. 
Przystopowanie wedle uznania. To Ty kierujesz i zajedziesz tak jak poprowadzisz. Jak się wyjebiesz to z czasem powstaniesz.
Zasłużyć możesz na wiele więcej.
Zadbaj o pomocne ręce.
'Troskę' o grzyby okazuje się w SAMOROZWOJU. Pod wieloma względami! A jak skuteczny będziesz to się okaże kolejnym razem.
Nic na siłę. Ale z głową.
Sam to najlepiej zrozumiesz. Life Control - łap kierunek i Z WIATREM Czarów!
Z fartem!

Namaste

PS: i tak prędzej czy później pewnie by doszło do tego badtripa. Z powodu dynamiki psychodelicznej magii. Nic nadzwyczajnego. Wyciągnąć wnioski i wprowadzić w życie.
odpowiedzodpowiedz tu
OmeNerd xD
frywolnie

nienotowany

dół
wysłano: 2022.12.13 15:35:47
xD xD xD Tia... Dzięki za powtórzenie PostScriptum. xD
Trzeba być TYLKO żydowskimi DURNIAMI, żeby CELOWO fundować komuś badtripy.
TAK JAK PISAŁEM - ALBO UMIE SIĘ WPŁYWAĆ NA LUDZI ALBO JEST SIĘ TYLKO CHOŁOTĄ TRAKTUJĄCĄ INNYCH JAK BYDŁO Z LUDZKIMI TWARZAMI. Zaklęcie pogardy. Dla krytyka rozgrywek pionkami. Szachowa ŻENADA! xD
Ja za mało koszerny jestem do takich gier, bo niewygodnie pod napletkami leżę.
Życzę wygranych. Marnotrawcy. xD
odpowiedz
Czy tramadol hamuje tripa?
Flush frywolnie
1602Flush
frywolnie:
2022.12.07
15:17:11
wizualne efekty ...
Agaricus
1843;)
frywolnie:
2022.09.19
09:00:20
GT pierwszy raz - opowieść
Unoszaca
52294saturn1337:
2022.05.24
17:32:37
Brak tripa po grzybach
Berło frywolnie
21522mętlik82:
2022.12.07
18:03:56
Wachlowanie
Lolololo frywolnie
61657cheja
frywolnie:
2022.03.20
17:22:19
Kukurydza z puszki
gugu
1982T frywolnie:
2022.02.13
21:54:53
<<<   <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  >>   >>>  

Ostatnie posty . . .

¤ Początek fazy wzrostu. Czy to pleśń? Czy uratuje przyszły?
     ¤ Melmac na PC lub Mexicana
     ¤ prośba o printa chejacho
     ¤ Pomoc z growkitem GT
     ¤ Auto growkit
     ¤ Problem, niebieski nalot
     ¤ Rwać wszystkie czy tylko te największe?
     ¤ Grzybnia=substancje psychotropowe?
     ¤ Mikrodawkowanie psylocybiny
     ¤ Problem nowicjusza z drugim rzutem [GT]
     ¤ piny z boku boxa

Forum› ‹Uprawa›  ‹Surowce›  ‹Sprzęt / Materiały›  ‹Odmiany›  ‹Konserwacja›  ‹Kulinaria›  ‹Wymiana›  »Psychonautyka / TripRaport« ‹TipsAndTricks›  ‹Archiwum›  ‹Inne›  nowy wątektematów:
299
odsłon:
1283325

Tematów na stronę

login:
hasło:

zapomniane hasło

regulamin       ZAREJESTRUJ

programmed by cjuchu noncorp. 2006

PoradnikI ]   [ GatunkI ]   [ Honorowi psilodawcY ]   [ PsilosOpediuM ]   [ FaQ ]   [ GalerY ]   [ TripograM ]   [ DarwiN ]   [ LinkI ]   [ EmaiL ]  

© psilosophy 2001-2024