Miałem nie pisać tego posta, bo pewnie nikt tu tego nie ma, ale... stwierdziłem, że w końcu co mi szkodzi Więc pytanie - czy ktoś z was posiada te shroomy i jest skłonny do wymiany?
ISZ mam do ciebie wielką proźbę- podziel się chodźby 1/4 odcisku panaeolusów, (jeżeli ci wyszły, oczywiście), odwdzięcze się w zwielokrotnieniu nawet 100'krotnym. Bo od 5 miesięcy prosze o nie fsre i chyba nie mają bo przysyłają mi same pc. Zmarnowałem już 10eur. na gatunki które już mam więc prosze pomóż jeżeli możesz.
kolego nie zmarnowałeś tylko opłaciłeś wysyłkę a printa dostałeś za DARMO! po drugie jak już dostałeś 10 odcisków (albo więcej bo czasami są gratisy) to ciekaw jestem ile odesłałeś ... 0 ? i nie pamiętam żebyś przez dział hp miał chęć komukolwiek coś oddać lub się wymienić ... innymi słowy co ty tu za kit ładujesz przyjacielu
Nie napisałbym "kitu" na forum któremu tak wiele zawdzięczam, a za każdego otrzymanego printa wysłałem backprintem spowrotem tak jak dobroczyńcy sobie życzą. Za zmarnowane uważam właśnie opłacanie przesyłki printów gatunków które już mam i mogę sobie powielić samemu. A co do wymian i datków wole takie rzeczy załatwiać na PW. troszkę mniej oficjalnie, przyznam że boję się big brother'a szczegulnie po ostatnim nalocie na dom psilofana.
co do wymiany to tak jak z płaceniem przelewem na konto jestes u.u.iony myślisz ze to co wysylasz na pw to nie jest trafianie w eter ? to jak możesz powielić to powielaj i wysyłaj 10'tki . . . karma wraca . . . . . . .
Ok. Tylko, że nie mam nic ciekawszego do zaoferowania niż PC. Do wyboru: mexico, mexico palenque, B+, z-strain, golden teather, equador. Ilość- dowolna, (w granicach rozsądku). Po 10, 15 stempli z każdego gatunku, bez problemu. Tylko niech się ktoś wymieni za Panaeolusy Adnotacja: Zamówienia tylko od zarejestrowanych użytkowników. Printy 100% czyste.
Dopiero od niedawna posiadam dostatecznie dużego boxa i pojemniki, aby rozmnażać w znacznych ilościach. Moja kolekcja ma 1 print/gatunek, ale oczywiście powielić je moge ile potrzeba. A grzybnia na HP właśnie rośnie. ;P
złoty środek w hodowli grzybów nie tkwi w wyhodowaniu ich i zjedzeniu , tylko podzieleniu się owocami swojej pracy z innymi czy przez fizyczne ofiarowanie makroskopowego dowodu na istnienie matki natury czy po prostu przez udzielenie prostych wyczerpujących temat informacji